Creating, producing and (re)presenting contemporary circus since 2001

Sirkus cirka

Kom og bli med i et vaskekte gammeldags sirkus med klovner, bengalske tigre, arabiske hester, akrobater og egyptiske danserinner!  En 3,5 timers workshop for inntil 30 barn ender i verdens beste og minste sirkusforestilling, Sirkus Cirka! 
Ønsker du mer informasjon om konseptet eller ønsker å bestille en workshop, kontakt oss på sverre@cirkusxanti.no

Passer for barn (og voksne) i alle aldre!

TEAMBUILDING

Sirkus Cirka med og for voksne! Bedriftens ledere inviteres til å være sirkusartister for en dag, til stor fornøyelse for de øvrige ansatte.  Hvem har vel ikke drømt om å se sjefen opptre som magedanserinne? Regnskapsavdelingen som bengalske tigere? Etter en tre timer lang workshop inviteres de øvrige ansatte til en forestilling de sent vil glemme! Vi stiller med kostymer, rekvisitter og sirkusdirektør.

Det finnes ikke bedre team building enn å ha det moro sammen! Ønsker du å forvandle bedriften til et sirkus for en dag? Ta kontakt på sverre@cirkusxanti.no

SIRKUSKURS FOR ELEVER VED UNGDOMSSKOLE OG VIDEREGÅENDE SKOLE

Vi inviterer til kurs i Sirkuslandsbyen, der elevene får smake på livet som sirkusartist. Hvordan er det å klatre opp under kuppelen, balansere på stram line eller henge opp ned i trapesen? Er det mulig å holde tre baller i lufta samtidig? Hva med fire? Fem? Åtte? Og hvordan får man en tallerken til å spinne på en pinne?

Under veiledning av profesjonelle sirkusartister får elevene oppleve den gode mestringsfølelsen, lek og spenning, men de får også et innblikk i hvor mye hardt arbeid som kreves for å bli en god sirkusartist.

Høres dette ut som noe for elevene dine? Kontakt oss på sverre@cirkusxanti.no